Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egész egyszerűen zseniális.

 

A nyílvánosan elèrhető politikusi vagyonnyilatkozatok alapján, amelyekben sok cifra dolog látható, kezdve attól, hogy Rogán Antalnak valami iszonyatos vagyont sikerült összespórólnia – már csak azt nem tudjuk miből – de beszélhetünk arról is, hogy kiderült:

A magyar miniszterelnök teljesen legatyásodott, gyakorlatilag minden tartalékát felélte és koldus botra jutott

Olcsó dolog lenne most Mészáros Lőrincezni egyet, mikor ekkora tragédia érte a Kárpátok Géniuszát.

Éppen ezen a tényen febuzdulva létrejött egy facebook esemény melyben arra kérik az internet közösségét:

Gyűjtsünk adományt Orbán Viktor és családja megsegítésére

Az esemény szervezői szerint ugyanis: BÖLCS VEZÉRÜNKNEK, EURÓPA VÉDELMEZŐJÉNEK ELFOGYOTT A PÉNZE!

,,Egyetlen forint megtakarítást sem tüntetett fel Orbán Viktor vagyoni helyzetét tükröző vagyonbevallásában.

Szeretett Vezetőnknek nem csak a pénze fogyott el, de még autója sincsen, amivel kevés szabadidejében le tudna menni Felcsútra focizni és kisvasutazni.

Ő annál sokkal szerényebb, hogy barátaitól, vagy az országtól kérjen segítséget, ő inkább éhezne, minthogy pénzt kérjen.

Nagyon szomorú dolog, hogy nem számíthat a barátaira, akiknek hála Istennek nincsenek anyagi gondjaik. Rogán igazán segíthetne barátján a 809 milliós megtakarításából, Lázár a 48 milliójából, ráadásul ő több autót is kölcsön tudna adni neki.

A leghálátlanabb a barátai közül Mészáros Lölő, aki saját bevallása szerint is vezérünk barátságának köszönheti a 2 milliárd dolláros vagyonát, persze amikor a barátjának lenne szüksége segítségre, akkor egy nyomorult milliót is sajnálna tőle!

Mi magyarok, akik SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN, mutassuk meg, hogy nem hagyjuk cserben szeretett vezérünket, és családját, gyűjtsünk neki pénzt, hogy végre Ő IS A SAJÁT LÁBÁRA ÁLLHASSON. Mi igazán megtehetjük, hiszen az origo szerint egyre nagyobb a magyar családok vagyona, miközben aki értünk dolgozik éjt nappallá téve, az elszegényedik.

Nem nézhetjük tétlenül, hogy a keleti oligarhák, Putyin, Erdogan és a többiek lesajnálják a pénztelen vezetőnket, és azt sem, hogy a kapitalista világbirodalom a markába röhögjön!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: