Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy néz ki helyes volt a felvetésünk, mely szerint széteshet a Kutyapárt, ugyanis távoznak a párt vezetői a formáció éléről.

Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna (Suzi) lemondanak a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöki posztjairól, tudta meg a Telex, ezt pedig Kovács Gergely is megerősítette a portálnak.

A lemondásig vezető vita akkor robbant ki, mikor leszavazták a saját elnökük indulását a XII. kerületi előválasztáson a Kutyapárt döntéshozói, így a választáson sem fog indulni az MKKP, derül ki Kovács Gergely most lemondott társelnök bejelentése alapján. 

Kovács Gergely a közösségi oldalon adott hangot csalódottságának, szerinte ugyanis „semmi értelme, hogy mi is, meg az ellenzék is elinduljunk, mert akkor simán nyerne mindent itt a fidesz, úgyhogy akkor mi inkább nem indulunk a kerületben semmilyen formában” – jelentette ki.

Mindezt azután, hogy a Kutyapárt többsége nem támogatta a pártelnököt abban, hogy elinduljon a XII. kerületi előválasztáson.

„lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő, ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: