Németh Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Németh Szilárd a Fidesz lelke – tartják sokan.

Ha Németh Szilárdra gondolunk egy az egyben leképződik bennünk a NER embertípusának prototípusa. Arrogáns, höbörgő, kötekedő alak, akit bizonyosan nem az eszéért fognak ellopni. De valljuk be mindannyian Németh pincepörkölt receptjéből főznénk.

Most nézze meg a rezsiharcos fényképét és gyűjtse össze minden emlékét és érzését Németh Szilárddal kapcsolatban:

Most olyat fogunk mondani erről a fideszes főemberről, amelyet nagyon nehéz lesz elhinni, még nehezebb feldolgozni, de egy biztos, Németh Szilárd saját párjában bizonyosan nem fog jó pontokat szerezni.

Németh Szilárd a minap arról beszélt, hogy az SZDSZ ugyan megszűnt, ám “politikusmúmiái” időről időre külföldi “turnéra indulnak”, és megszólalásaik lényege – “a baloldali hagyományok egyenes folytatásaként” – a hazudozás, az ország pocskondiázása. Megemlíti Demszky Gábort és Magyar Bálintot is, akik az ördög földi helytartói.

Németh Szilárdnak amúgy semmi köze az SZDSZ-hez, csupán alapítóként jegyzi 1989-ből a párt csepeli szervezetét. Mindenkinek van múltja.

Dehogy az illiberális Fidesz fő ütőembere volt SZDSZ alapító legyen, nos az olyan mélyütés, mintha Orbán a KISZ-ből jött volna…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: