Kiss Vendel a Restart műsorvezetője
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap több sajtótermék közöttük mi is beszámoltunk róla, hogy megszűnik a Fix tv.

A hír a Média1-en jelent meg hogy a csatorna felfüggeszti a lineáris műsorszolgáltatását.

Mint írják: Erről az egyik kábelszolgáltató, a Vodafone Magyarország általános szerződési feltéleinek (ÁSZF) változásából értesültünk, mely így hangzik:

„3. Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása mellékleteinek 1. sz. Csatornakiosztás függelékeiből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt törlésre kerül a FIX TV műsorcsatorna, mivel Partnerünk tájékoztatása alapján az érinett műsorcsatorna 2023. július 31-én megszűnik.”

Délután a Fix tv műsorvezetője a Restart című műsorban cáfolta a csatorna megszűnéséről szóló híreket.

Kiss Vendel a csatorna programigazgatója arról tájékoztatta a nézőket, hogy bár a Fix tv a jövőben valóban nem lesz látható a kábelszolgáltatók hálózatain – így a csatorna televíziós sugárzása valóban megszűnik – azonban ez nem a televízió megszűnését jelenti, csupán átalakul a csatorna.

A jövőben ugyanis kizárólag online sugárzásra áll át a csatorna, ami “nagyobb szabadságggal fog járni”. A csatorna jövőben a facebookon, a youtubeon és a twitch.tv platformokon lesz elérhető a lekapcsolás után.

A Fix.tv a 2000-es évek elején indult, elsősorban informatikai tematikájú csatorna volt, amely 2009-ben szűnt meg. Olyan ikonikus műsorokkal jelentkezett mint a Netburger, a Warm up, a Game Over, az Exit vagy a Kalózok.

A Fix tv amely a 2009-ben megszűnt csatorna utódjaként jött létre 2010-ben kezdte meg a sugárzását, azonban a korábbi elsősorban fiataloknak szóló tematika helyett inkább közösségi a családokat megcélzó vegyes tematikára váltott.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: