Pankotai Lili
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ugyanabban a stílusban, kézzel írt levéllel kapott halálos fenyegetést az ismert aktivista Pankotai Lili, ahogy korábban Jámbor András.

A diáktüntetésekről ismert Pankotai Lili fenyegető üzenetet kapott ismeretlenektől. Pankotai a rendőrségen halálos fenyegetés miatt tett feljelentést.

Facebook-bejegyzésében utal a “Betyársereg”, a “Magyar Gárda” és az “ultrák” mint a kormány által támogatott “verőemberek” és “végrehajtók” szerepére.

A fenyegető levél aláírása Prónay nevét viseli, utalva az 1919-ben alapított, a trianoni békeszerződés miatt elveszett területek visszaszerzését célul kitűző fasiszta pártra.

A levél szerzői azzal vádolják Pankotai Lilát, hogy “pofátlankodott” a nála iskolázottabb, négy nyelven beszélő Novák Katalinnal, és fenyegetően közlik vele, hogy “egyszer ott lesznek és begyógyítják a megafont abba a sötét agyadba min minden bols-ivadéké!”.

Közösségi oldalán reagált a fenyegetésekre Pankotai Lili

Pankotai Lili, ellenzéki aktivista

Lili, a diáktüntetésekről ismert aktivista, feljelentést tett a rendőrségen egy halálos fenyegetés miatt, amelynek szerzője ugyanaz a személy lehet, aki Jámbor András ellen is írt fenyegető levelet.

Pankotai kiemeli, hogy a Betyársereg, a Magyar Gárda és az ultrák olyan erőszakos csoportok, amelyeket a kormány támogat, és amelyek lejárató kampányokat és támadásokat szerveznek a kormány ellenzői ellen.

Az aktivista továbbá hivatkozik azokra az eszközökre, amelyeket a kormány és annak támogatói használnak az ellenzék ellen, beleértve a lejárató kampányokat, a hazugságterjesztést, a nyilvános megszégyenítést és a rendőrségi erőszakot.

A levél végén Pankotai arra figyelmeztet, hogy folytatni fogja az ellenzéki aktivitást, amelyet a ciszterci rend és az abban növekedő rendszer nevelt rá.

Megemlíti, hogy ezt a rendszert használja modellként arra, hogy milyen nem szeretne lenni, és hogyan kell a hatalmi rendszerek ellen küzdeni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: