Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eljött az ideje világosan beszélni mert a tét most már kritikus.

A magyar választók világa két táborra oszlik, vannak akik Orbán fanatikus imádói és vannak azok, akik le akarják váltani ez a velejéig romlott bűnös rendszert. Alakíthatunk mi harmadik utat, beszélhetünk arról, hogy az elitet kell leváltani, tekereghetünk bárhogy a mai politikai realitás akkor is ez: vagy Orbánt támogatja valaki, vagy ellene harcol.

Ugyanis ez lesz a következő választás tétje. Ennek a kettéosztottságnak a mentén fog a következő választás végbe menni. Ha tetszik a politikai szereplőknek, ha nem.

Ezért izgalmas az, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, amelyet cuki akcióiról és plakátkampányairól ismerünk kijelentette: nem fognak együtt indulni „ezzel” az ellenzékkel.

Kovács Gergő a párt társelnöke a mostani helyzetben ezt tartott a legfontosabb megfogalmazandó üzenetnek, miközben kijelentette: Jelenleg az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint az Országgyűlésben.

A messze 5% alatt lévő Kutyapárt világosan állást foglalt tehát: a saját pártjuk építése sokkal fontosabb nekik – valamint néhány zsíros önkormányzati pozíció megszerzése – mint az, hogy egységfrontosan támogassák az ellenzéket az Orbán rendszerrel szemben.

Azt külön jelezte, nem fogják külön támogatni Karácsony Gergelyt abban, hogy újra induljon a városvezetői posztért. Azt mondta, „túl sok minden” nem történik a fővárosban, aminek nem csak a pénz az oka. A rakpart időszakos lezárásáról például azt gondolja, nem a legbátrabb megoldás. 

Hozzáfűzte, ő maga személy szerint „nem tud mit kezdeni” az olyan emberekkel, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, a DK-val, vagy akár a Jobbikkal.

Nos akkor ezen a ponton szögezzük le: A kutyáktól mást sem hallani, hogy ez nem meg arra nemet mondanak, arra stratégiát vagy gondolkodást még sosem hallottunk, hogy hogyan lehetne leváltani az Orbán rendszert, viszont mindent hallottunk már arról, hogyan lehetne a saját pártjukat valahogy a közhatalom zsíros állásai felé rugdosni.

Ez egy legitim álláspont. Az MKKP pártot akar építeni. Tegyék. De ezzel biztosan nem az Orbán-rendszer leváltásán dolgoznak. Mi választók pedig ez alapján fogjuk megítélni őket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...