Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV Start műsorában több témát is érintettünk ma reggel, s számunkra a legfontosabb a magyar emberek biztonsága – írja közösségi oldalán Komjáthi Imre az MSZP társelnöke.

Az a határozott szándékom, hogy az MSZP minden erejével a dolgozót védje, annak megélhetését és biztonságát szolgálja.

Olyan Magyarországot szeretnénk, ahol a munkavállalót nem lehet kisemmizni és kizsigerelni, a vállalkozó pedig évekre tud tervezni.

Erős szakszervezetekre van szükség, mert ha van erős szakszervezet, akkor van bérharc és több jut a dolgozóknak!

A stratégiai partnerek közül többen is komoly állami támogatást, százmilliárdokat kapta, majd tömeges létszámleépítést jelentettek be.

Ez elfogadhatatlan!

Előbb odaadjuk az adófizetők pénzét a nemzetközi vállalatoknak, majd ezek kirugdalják az adófizetőket? Garanciákat akarunk a magyar munkavállalók védelme érdekében.
Kudarcot vallott az Orbáni családpolitika is, hiszen 333. 000 fővel csökkent az ország népessége.

Az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban is szakmailag megalapozott határozati javaslatot nyújtottunk be az Országgyűléshez.

Tisztességes tájékoztatásra, szigorú szabályok betartására és a helyiek megkérdezésére lenne szükség. Ráadásul nincs is annyi helyi, sőt magyar munkaerő sem, ami ezt az indokolatlanul sok környezetre veszélyes gyárépítést indokolná.

Az emberek joggal bizalmatlanok. Mi azt mondjuk, hogy tisztességes tájékoztatás és népszavazás nélkül hozzá se lehessen kezdeni ilyen beruházáshoz.

A zsíros magyar földön pedig búza teremjen és mezőgazdasági termelés legyen és ne akkumulátorgyár!

Mi biztonságot, biztos megélhetést akarunk minden magyar embernek: fiataloknak, dolgozóknak, nyugdíjasoknak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...