Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem is nagyon tudtak válaszolni rá.

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője írásbeli kérdést intézett Lantos Csaba energiaügyi miniszterhez, hogy kiderüljön:

kik, miért, és minek alapján döntöttek úgy, hogy a – minden valószínűség szerint veszteséges – MVM milliárdokkal támogassa a Fradit?

Az MVM napokkal ezelőtt nyilvánosságra hozott támogatási listáján az szerepel, hogy az állami energiacég évi 1 milliárd forintot, és még ezen felül 6,6 millió eurót fizet ki a Ferencvárosi Torna Club részére egy négy évre szóló támogatási szerződés keretében – hívja fel rá a figylmet Tóth Bertalan.

A frakcióvezető emlékeztet a szerződést tavaly decemberben kötötték, a magyar családokat sújtó energiaválság kellős közepén, ráadásul úgy, hogy az MVM 2020-ban, 2021-ben és 2022 első felében is veszteséget produkált.

A Magyar Szocialista Párt sorra nyújtja be javaslatait arról, hogy a kormány hogyan segíthetne megélni a magyar családoknak a rettenetes élelmiszer-árnövekedés és az energiaválság közepette.

Közben az Orbán-kormány folyamatosan herdálja, égeti a közpénzt, a javaslatainkról pedig mintha nem is hallott volna. Rendben van ez így? Mi ebből az MVM haszna – teszi fel kérdéseit Tóth Bertalan.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...