Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem is nagyon tudtak válaszolni rá.

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője írásbeli kérdést intézett Lantos Csaba energiaügyi miniszterhez, hogy kiderüljön:

kik, miért, és minek alapján döntöttek úgy, hogy a – minden valószínűség szerint veszteséges – MVM milliárdokkal támogassa a Fradit?

Az MVM napokkal ezelőtt nyilvánosságra hozott támogatási listáján az szerepel, hogy az állami energiacég évi 1 milliárd forintot, és még ezen felül 6,6 millió eurót fizet ki a Ferencvárosi Torna Club részére egy négy évre szóló támogatási szerződés keretében – hívja fel rá a figylmet Tóth Bertalan.

A frakcióvezető emlékeztet a szerződést tavaly decemberben kötötték, a magyar családokat sújtó energiaválság kellős közepén, ráadásul úgy, hogy az MVM 2020-ban, 2021-ben és 2022 első felében is veszteséget produkált.

A Magyar Szocialista Párt sorra nyújtja be javaslatait arról, hogy a kormány hogyan segíthetne megélni a magyar családoknak a rettenetes élelmiszer-árnövekedés és az energiaválság közepette.

Közben az Orbán-kormány folyamatosan herdálja, égeti a közpénzt, a javaslatainkról pedig mintha nem is hallott volna. Rendben van ez így? Mi ebből az MVM haszna – teszi fel kérdéseit Tóth Bertalan.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...