Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Budapest egyik legnagyobb használtcikk piaca a XVII. kerületi Bakancsos utcai piac.

Aki már járt itt az tudja, hogy szinte minden megtalálható ezekn a klasszikus bolhapiacon, nem túlzás azt mondani, hogy a gumipapucstól a szovjet tankig tényleg minden van ott.

Aki szereti a bolhapiacok világát az biztosan járt már itt, és ha már itt járt biztosan elcsattant egy-egy lángos is a piacon. Ha pedig lángos akkor biztosan beszélgetett már az ottani büfé vezetőjével Pintér Péterrel, akinek mindenkihez van egy jó szava. Nekem már volt szerencsém hozzá.

Éppen ezért kaptam fel a fejem arra a híradórészletre, amibe a facebookon futottam bele. Ugyanis jártam már a “Bakancsosom” és volt szerencsém a tulajdonoshoz, aki nagy benyomást tett rám már akkor is.

Most viszont valami egészen szívmelengető dolog az ami miatt a figyelem középpontjába került.

A Williams Televízió készített helyszini ripotror a férfivel, aki karácsony nemrégiben saját költségén meggyes pitével és 500 adag székelykáposztával vendégelte meg a rászorulókat.

Mint kiderült, a hét utolsó három napján minden rászoruló meleg ételt kapott a vecsési vállalkozótól.

Mint arról nyilatkozott:

Régebben külső kukáink voltak, de a megmaradt ételeket nyílván nem dobtuk ki, hogy valakinek a kukákból kelljen ennie, inkább azt mondtuk jönnön ide és fogyasszon

Nem tudunk mást mondani, emberségből jeles!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: