Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez a híradóösszeállítás megmutatja, nagyon máshogy látják a folyamatokat az Európai Unióban, mint ahogy a brüsszelből hazatérő fideszesek állítják.

Odakint ugyanis valahogy nincs szó a híradásokban Orbán Viktor sorozatos győzelemiről, sőt mi több, valahogy egészen máshogy látják a folyamatokat.

Az alábbi hírösszefoglaló talán pontos látlelete annak, hogy a hazai kormánypropaganda mennyire megmásította a valóságot. Amikor ugyanis szégyen és megaláztatás Orbán osztályrésze Brüsszelben – idehaza dicshimuszokat zeng az állami média és csatolmányai arról, hogy ismételten győzedelmeskedett Orbán.

Amíg odakint történelmi vereségről beszél a híradó, addig itthon történelmi győzelem a narratíva.

Éppen ezért gondoljuk úgy, érdemes megnézni ezt a híradóbejátszót amit feliratosan lehet megtekinteni és végigondolni, vajon melyik áll közelebb az igazsághoz.

Mi mindenesetre úgy éretzük, egy szippantás ez a szabadság levegőjéből:

#orban #orbanviktor #fidesz #politika #szankciók #brüsszel | TikTok

5.7K Likes, 305 Comments. TikTok video from Sly81 (@szaniszloszilvesz): „#orban #orbanviktor #fidesz #politika #szankciók #brüsszel”. eredeti hang – Sly81 – Sly81.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...