Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Régóta a főpolgármester bögyében van az Index.hu, most azonban elég jogos kritikát mondott Karácsony Gergely.

Nem nagyon megy az Index.hu-nak ez a Budapest dolog – kezdi közösségi bejegyzését Karácsony Gergely, aki nagyjából egy éve fogadta meg, hogy nem olvas többet Indexet, mikor is a Városháza ügyet tálalta Karácsony szerint inkorrekt módon a portál.

Állítása szerint „a sajtóetikai szabályokat megsértve, a reakciót be sem várva ma reggel háromnegyed nyolckor úgy került ki vezető anyagként a portálra, hogy mindössze húsz perccel azelőtt kérték egyáltalán a Fővárosi Önkormányzat nyilatkozatát”.

Most úgy néz ki ismét problémája akadt a főpolgármesternek az Index anyagaival:

Tegnap egy cikkben összekeverték a Főpolgármesteri Hivatalt és a Főváros Kormányhivatalát, ma pedig Bukarestet keverték össze Budapesttel.

az összekevert anyag

A nagyvárosok közlekedését összehasonlító nemzetközi elemzésben sikerült a budapesti adatokat összekeverni a román főváros adataival.

Sebaj!

Legalább felhívták a figyelmet erre az elemzésre, amiből egyébként kiderül, hogy 2019 óta Budapesten CSÖKKENT az autósok által a dugókban elvesztegetett órák száma, ami szép eredmény, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ez a csökkenés a Lánchíd és az M3-as metró felújításával párhuzamosan következett be.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...