Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Felfalja a nyugdíjakat a vágtató orbáni infláció, ezért visszamenőleges nyugdíjemelésre és egyszeri, 100 ezer forintos támogatásra van szükség

Kijózanító adatokat tett közzé a legnagyobb magyar nyugdíjas-érdekképviselet, a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa:

tavaly jelentősen csökkent a nyugdíjak reálértéke. Vagyis az orbáni propaganda hazugságával szemben az igazság ott van a boltok árcéduláin:

az orbáni infláció és a történelmi élelmiszerdrágulás miatt egyre kevesebbet ér a nyugdíj.

Forrás: Népszava

Az Árnyékkormány szerint – a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsával egyetértésben – a vágtató orbáni infláció miatt visszamenőleges nyugdíjemelésre van szükség.

Ezen felül az Árnyékkormány szükségesnek látja egy azonnali, egyszeri 100 ezer forintos támogatás kifizetését a havi 142 ezer forintnál kisebb nyugdíjak esetében.

Az ennél magasabb nyugdíjaknál sávosan csökkenő, egyszeri támogatás kifizetése szükséges.

A megélhetési válság miatt a nyugdíjasok nem várhatnak tovább a segítségre, hiszen az árakat látva egyre nő a kétségbeesésük a boltokban és a piacokon.

Ám Orbán Viktort nem érdeklik az idős emberek, csak a szavazatuk kell neki.

Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy egy tisztességgel végigdolgozott élet után tisztességes nyugdíjat kapjanak az idősek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: