Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem kérnek a helyiek a Fidesz bizniszéből.

A vártnál is paprikásabb hangulatban zajlott az a lakossági fórum, amit Debrecenben, a Fidesz sokat emlegetett fellegvárában tartottak hétfőn a városba csábított CATL akkumulátorgyár ügyében.

Vigyék Felcsútra

– hangzott el.

A kínai beruházást a városvezetés teljes mellszélességgel támogatja, és szokásához híven akkor sem megy szembe kormányzati döntésekkel, ha az egyértelműen kiváltja a lakosság unszimpátiáját.

A Debreceni Nap hosszabb beszámolót írt az eseményről, és egészen parádés jeleneteket is láthatunk a helyszíni videókban.

A Debreceni Egyetem Víz- és Környezetgazdálkodási Intézetének akkumulátorgyár-párti vezetője például kikérte magának a közönség “üvöltözését”.

A legtöbb savat Papp László polgármester kapta, aki igyekezett nyugodtan, és türelmesen kezelni az indulatokat. De számos kérdésre nem sikerült érdemi választ adnia.

Arra például, hogy a debreceni városvezetés miért nem indított népszavazást a beruházás kapcsán, csak a veszélyek hiányát emlegette.

Személyes kedvencünk a chemtrail-hívő hölgy, aki egyébként korrektül vázolta, hogy Debrecenben amúgy sincs víz, és a kínai gyár ebből is csak elvesz majd.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: