Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem kérnek a helyiek a Fidesz bizniszéből.

A vártnál is paprikásabb hangulatban zajlott az a lakossági fórum, amit Debrecenben, a Fidesz sokat emlegetett fellegvárában tartottak hétfőn a városba csábított CATL akkumulátorgyár ügyében.

Vigyék Felcsútra

– hangzott el.

A kínai beruházást a városvezetés teljes mellszélességgel támogatja, és szokásához híven akkor sem megy szembe kormányzati döntésekkel, ha az egyértelműen kiváltja a lakosság unszimpátiáját.

A Debreceni Nap hosszabb beszámolót írt az eseményről, és egészen parádés jeleneteket is láthatunk a helyszíni videókban.

A Debreceni Egyetem Víz- és Környezetgazdálkodási Intézetének akkumulátorgyár-párti vezetője például kikérte magának a közönség „üvöltözését”.

A legtöbb savat Papp László polgármester kapta, aki igyekezett nyugodtan, és türelmesen kezelni az indulatokat. De számos kérdésre nem sikerült érdemi választ adnia.

Arra például, hogy a debreceni városvezetés miért nem indított népszavazást a beruházás kapcsán, csak a veszélyek hiányát emlegette.

Személyes kedvencünk a chemtrail-hívő hölgy, aki egyébként korrektül vázolta, hogy Debrecenben amúgy sincs víz, és a kínai gyár ebből is csak elvesz majd.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...