Kormányinfó - Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra - Fotó: egerhirek.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt időszak népszerűtlen intézkedéseit követően ma ismételten nagy belejentésre készül a kormány.

Reméljük nem újabb megszorításokat jelentenek be, azonban egyre sötétebbek a fellegek, főleg azután hogy Parragh László iparkamarai elnök, aki nem mellesleg a KATA szigorítás ötletgazdája, most újabb ötlettel állt elő.

Mindenesetre a Miniszterelnökség 2023. 01 12-én 10 órára rendkívüli Kormányinfót jelentett be. Téma biztosan akad bőven, hiszen nemrégiben robbant az Erasmus ügy és a Vodafone megvásárlásának története is.

Nem jelent túl jót, hogy a két „ceremóniamester” Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő lesz.

Sajnos a fájdalmas intézkedéseket általában nem fajsúlyos szereplők, hanem ők szokták bejelenteni.

Ami biztos, hogy téma lesz a 2023-as költségvetés újratervezése is, amit a kormány a tavalyi év utolsó napjaiban, példátlan módon rendeleti úton módosított.

Beszédes, hogy több gazdasági szakértő nemes egyszerűséggel „az adóemelés költségvetésének” nevezi a rendeleti úton elfogadott anyagot, hiszen több ezer milliárd plusz adóbevétellel tervez az anyag.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...