Hungary's Minister of External Economy and Foreign Affairs Peter Szijjarto informs speaks during a press conference about the illegal migration situation into Hungary in Budapest on June 24, 2015. Hungary said Tuesday it has indefinitely suspended the application of a key EU asylum rule in order "protect Hungarian interests", prompting Brussels to seek immediate clarification., Image: 250814010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nézhetett Peti miniszter, mikor megjelentek nála.

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese, a Facebook oldalán jelentette be, hogy végrehajtókat küldött a külügyminisztériumra, mivel Szijjártó Péter minisztériuma 2 elvesztett per után sem adták még ki a lélegeztetőgép-biznisz adatait.

A Momentum politikusa még tavaly perelte be a külügyet, mivel a KKM törvényt szegett azzal, hogy nem adta ki neki közadatigénylés következtében sem a botrányos lélegeztetőgép-bizniszzel kapcsolatos nyilvános dokumentumokat.

Mivel első- és másodfokon is pert nyert Tompos a Külügyminisztériummal szemben, így meg kellett volna kapnia a dokumentumokat.

Azonban egy év elteltével sem történt semmi, ezért most végrehajtókat küld a Momentum szóvivője a Külügyminisztériumra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: