Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csak egy kicsit érdemes utánagondolni. De az a baj, hogy ezek hülyék ahhoz.

A Fidesznek újabban komoly szálka a szemében a Demokratikus Koalíció. Úgy tűnik tényleg komoly erőket akarnak megmozgatni a legnagyobb ellenzéki párttal szemben.

Korábban beszámoltunk róla, hogy hatalmas erőket akarnak megmozgatni a DK ellen, és úgy tűnik most már egy karaktergyilkossági kísérletet is felépítenek a kamu ügyre, amivel a DK-t támadja a kormánypárt.

Szerintük a Matolcsy kijelentéseire reagáló DK ugyanis pusztán azzal, hogy kérdéseket tett fel – A NEMZETI BANK ELNÖKE ÁLTAL ELMONDOTTAKKAL KAPCSOLATBAN – valójában a forintot támadják.

Ami amúgyis erős lábakon áll, már ha nem épp fekszik ugye kedves Fidesz.

Még egy frappáns gúnynevet is kitaláltak a DK árnyék-miniszterelnökének:

„Dollár Klára”

De újra elővették a Soros-kártyát is, ami már rég nem láthattunk: „A Soros-féle spekulánsok a forint elleni támadással pénzt keresnek. Dollár Klára azért terjeszt rémhíreket, mert ez a megrendelőinek az érdeke” – fogalmaztak a közleményben.

De hé fiúk! Itt valamit nagyon csúnyán elszúrtatok. Ugyanis a Dollár Klára bizonyosan erősebb, mint a Forint Viktor – aki mellesleg egy fabatkát sem ér.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...