20210604 - "A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjének, Dobrev Kláranak országjáró körútja Egerben, amelyet az Eger Hangjai nevű civil szerveződés tagjai zavartak meg Gyurcsány Ferenc elhíresült nyilatkozatait egy hordozható hangfallal lejátszva. Ezen felbőszülve többen felháborodásuknak adtak hangot. Egy idős férfi indulatosan a háromtagú csoport előtt, a földön lévő hangfalba rúgott, mire az egyik férfi válaszul egy pisztolynak látszó tárgyat rántott elő. Percekkel később a rendőri intézkedés nyugtatta meg a hangulatot." szöveg: HEOL.hu -- fotók: Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mióta mérik, még sosem volt ilyen magas a nyugdíjas infláció. Vagyis még sosem ért ennyire keveset a nyugdíjasok pénze – írja a Demokratikus Koalíció politikusa közösségi oldalán.

Dobrev Klára szerint Orbánék mégis közönyösen nézik végig, ahogy az idősek már nemcsak a tisztességes orvosi ellátás hiánya és az egyre növekvő rezsi miatt szenvednek, hanem azért is, mert a napi bevásárlás a létfenntartásért folytatott küzdelemmé vált.

Kiemelte, hogy kevés olyan felelőtlen kormány van, amelyik, ha baj van, épp azoktól vesz el, akiknek a legnagyobb segítségre lenne szükségük.

Egy felelős kormány ugyanis gondoskodó, egy tisztességes kormány pedig ilyenkor ad és persze nem az oligarcháinak, hanem annak a sok tízezer nyugdíjasnak, akik egy ledolgozott élet után megérdemlik az emberhez méltó idős kort.

Készülünk, hogy így legyen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: