Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap mi is lehoztuk azt a történetet ami már önmagában is mosolyt csal bárki arcára, de a Népszava egyetlen mondattal olyat tolt be a KDNP elnökének ami a teljes történetre hatalmas pápai tiarát rakott.

Mint tegnap megírtuk Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes facebookon villogott egy pápai áldással, amelyet a 60. születésnapjára kapott.

Egyetlen egy gond volt a Ferenc Pápa képmásával ellátott dokumentummal, mégpedig, hogy azt valójában a Vatikán szuvenírboltjában árulják, így kicsi a valószínűsége annak, hogy Őszentsége naptárában valóban fel lenne jegyezve Semjén Zsolt születésnapja.

Sajnáljuk, ha tőlünk kell megtudnia Semjénnek ezt a szomorú hírt, de valójában ezt a szép áldást bárki megrendelheti interneten keresztül méghozzá 18 és 26 euró közötti összegért, plusz postaköltség.

A sztori már önmagában mókás, de az még viccesebb ahogyan ezt a Népszava tálalta.

Nem is a cikk volt megkapó amit a Szociáldemokrata napilap írt a történetről, hanem sokkal inkább az, ahogyan a közösségi oldalon megosztották azt, ugyanis egy apró pikirt mondattal tették ki a hírt, mely szerint:

Mást valószínűleg úgysem kapna.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: