Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon úgy néz ki, hogy valójában nem Őszentsége gondolt a KDNP elnökére születésnapja alkalmából….

A Magyar Hang vette észre, hogy valami nem stimmelhet azzal a sajtóhírrel, mely szerint személyesen Ferenc Pápa áldotta meg a KDNP elnökét, Semjént. Igaz ezt a politikus sem állította így direkten.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke keddi Facebook-posztjában büszkélkedett azzal, hogy hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldásban részesítette Ferenc pápa. Az oklevélről feltöltött képhez csak annyit írt, hogy „Kedves meglepetés”.

Bár a bejegyzésben Semjén Zsolt nem állította, hogy személyesen Ferenc pápa volt ilyen figyelmes, de könnyen bárki így értelmezheti a posztot.

Az áldás azonban valójában bárki által megrendelhető egy vatikáni honlapon, jelenleg 18 és 26 euró közötti összegért, plusz postaköltség.

Egyházi események mellett olyan világi alkalmakra is vannak itt áldásminták, mint házasság, születésnap, vagy házassági évforduló. Utóbbi eseményre egyik munkatársunk is rendelt egyet néhány hónappal ezelőtt, a szállítással együtt 13 ezer forintot fizetett érte.

A honlapon látható, hogy a Ferenc pápát ábrázoló portré és a mintázat is teljesen megegyezik a Semjén Zsolt által kapottal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló adatokat hozott nyílvánosságra a G7

„A 2010/2011-es tanévben még csak 2117 magyar diák járt osztrák közoktatásba, a 2021/2022-es tanévre 10646 főre nőtt a számuk. Csak a tavalyi évben 1367...

Nem akárkivel fog tárgyalni Dobrev Klára – részletek a csúcstalálkozóról

Egyre komolyabban veszik nemzetközi szinten is a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormányt. A párt nem titkolt célja a találkozóval, hogy erősebbre fűzze a nyugati...

Baloldali fiatalok: Végre valamiben Európa-rekorder Magyarország

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas kőkemény kritikát mondott a kormány gazdaságpolitikájáról. A baloldali fiatalok szerint: Már egy jóideje, hogy Európa szívében, a boltokban...