Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag üres terem előtt beszét Orbán amikor Dallasban a Republikánus párt aktívaértekezletén járt.

Ezt most a jobboldal megpróbálja úgy beállítani, hogy csak baloldali hazugság. Nos akkor mutatunk valamit.

Valljuk be, a kutya nem volt arra kíváncsi az Egyesült Államokban arra, hogy Orbán mit akar mondani.

Az Amerikai Republikánus Pártnál úgy tűnik nem Orbántól akarják megtanulni azt, hogyan kell politikát csinálni.

Már a rendezvény is kicsit máshogy lett tálalva a magyar sajtóban mint amekkora jelentősége volt, ugyanis a CPAC gyakorlatilag egy aktivistatalálkozó amelyet az Amerikai Konzervatív Unió szervez.

Óriási meglepetést okozott mindenkinek azonban az, amikor kiderült, alig néhány embert érdekelt Orbán beszéde. Ez eddig nem lenne gond, de a hazai kormányközeli sajtó mindezt megpróbálta úgy beállítani, hogy több ezer ember hallgatta Orbán beszédét, akit “rocksztárként” ünnepeltek az amerikaiak.

A valóság ezzel szemben az, hogy a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy mit mond Orbán, ráadásul politikailag sem túl fontos az a rendezvény, amin felszólalt a miniszerelnök.

A jobboldali véleményformálók és a sajtó most foggal körömmel egy baloldali hazugságnak próbálja beállítani a mérsékelt érdeklődést Orbán beszéde alatt. Szerintük nem valódiak azok a fényképek amelyek megjelentek a gyér érdeklődésről:

Nos számukra szeretnénk mutatni egy felvétel részletet, amely nem máshol mint a magyar közmédiában azaz az MTV-n jelent meg. Igen a királyi tévé tudosításából mutatunk egy fényképet:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: