Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tegnapi napon sok portál és természetesen mi is beszámoltunk róla, hogy Németh Szilárd nemes egyszerűséggel nem hagyta Szabó Tímeának a Párbeszéd képviselőjének, hogy végigmondja a beszédét.

Pedig nem kis ügyről volt szó a parlamentben. A Párbeszéd politikusnője éppen arról számolt be, hogy  y a Duna alacsony vízállása tette láthatóvá, hogy a Dunába szivárgó talajvízzel az egykori óbudai gázgyár területe mellől veszélyes és rákkeltő anyagok szivárognak a folyóba.

Németh Szilárd pedig mindezt a felszólalást folyamatos közbeszólásaival zavarta. A neveletlenül viselkedő képviselőt azonban Szabó Tímea parádés módon osztotta ki.

Most viszont előkerült egy rejtett kamerás felvétel a Párbeszéd másik politikusától Tordai Bencétől. Mint fogalmaz a párt Parlament a színfalak mögött: negyedjére sikerült csak csendben maradnia Németh Szilárdnak, aki megpróbálta széttrollkodni Szabó Tímea Orbán Viktorhoz intézett kérdését a rákkeltő óbudai Duna-szennyezésről.

Egyébként a kormánypártok folyamatosan azzal érvelnek, hogy az ügy azért nem releváns, mert ugye a Duna vize nem ivóvíz és onnan senki nem kap ivóvízet. Én valahogyan mégiscsak nyugodtabb lennék, ha a Duna, ahonnan kiveszik az ivóvizet és tisztítják, na abba a folyóba nem ömlenének rákkeltő mérgező anyagok.

Az sem lenne butaság, ha a rezsibiztos fogná a méltóztatos száját és csendben maradna akkor amikor egy képviselőtársa felszólal.

A rezsibiztos minden jel szerint nincs tisztában sem a házszabállyal sem az elemi illemszabályokkal, ugyanis már egy óvodás is tudja, ha valaki beszél, szólásra emelkedett annak nem karattyolunk közbe a mondatába. Főleg nem a parlamentben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: