Dobrev Klára, EP képviselő - Fotó: Dobrev Klára FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció európai képviselője Brüsszelben szólalt fel, meglehetősen drámai hangon.

Sok millió magyar állampolgárnak, elege van!

ezekkel a szavakkal követelte a brüsszeli honatyákat arra, hogy végre cselekedjenek és lépjenek fel a korrupt kormányokkal szemben.

Dobrev Klára beszédében elmondta:

Elegünk van azokból az értelmetlen, lényeget megkerülő vitákból, hogy a jogállamiság megsértése, pontosan hol, mikor, és mennyivel károsítja meg az Európai Unió költségvetését.

Egyértelműen szeretnék fogalmazni:

Tessék végre megérteni! Magyarországon a jogállamiság lebontásának a lényege, a végső célja, az a lopás!

Majd hozzátette:

A közpénzek ellopása, és a magánvagyonok felhalmozása.

A jogállamiság lebontásának Magyarországon célja, lényege, értelme, a közpénzek ellopása. Az Európai Unió adófizetőinek pénzének ellopása. Ugye ebben nem akarják segíteni a korrupt kormányokat?

És szeretnék a Bizottsághoz fordulni! Tessék abbahagyni a meddő vitákat! Tessék végre cselekedni! Tessék végre eredményeket elérni!

Ezt várja el önöktől ez a Ház, és ami ennél fontosabb, ezt várja önöktől sok millió európai és köztük jó pár millió magyar állampolgár! – figyelmeztette az uniós képviselőket a DK képviselője.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...