Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A napokban történt Budapesten, a Margit hídon, hogy egy kétségbeesésében megzavarodott fiatalember, szinte még gyerek, öngyilkossági szándékkal átmászott a híd korlátján.

Az arra közlekedők közül többen, ahelyett, hogy segítettek volna rajta, arra biztatták, hogy ugorjon, hogy dobja el az életét.

Hiszem, hogy Budapest szolidáris város. Hiszem, hogy az itt élőt többsége képes szívén viseli a mások problémáit is.

Hiszem, hogy az, ami a Margit hídon történt, egyedi eset. De ilyen soha nem történhet meg. Egyszer sem!

Az arra haladók beszólásai akár egy emberi életbe is kerülhettek volna. Addig vagyunk emberek, ameddig emberségesek tudunk maradni.

A 22 éves Fináncz Dominik tudta, hogy mit kell tennie. Szóval tartotta a fiatalembert, amíg kiért a segítség, megmentette őt.

Köszönet és hála érte!

Kérek minden budapestit, hogy ha bajban lévő embert lát, ne rontson a sorsán, ne sodorja veszélybe az életét, hanem próbáljon segíteni rajta, segítséget hívni.

Ha pedig bárki kilátástalannak érzi az saját életét, az kérjen segítséget az ongyilkossagmegelozes.hu oldalon található elérhetőségek egyikén!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...