Szentpétervár, 2022. április 27. Vlagyimir Putyin orosz elnök beszédet mond az Orosz Szövetségi Gyûléshez (parlament) tartozó Törvényhozók Tanácsának ülésén Szentpéterváron 2022. április 27-én. MTI/AP/Kreml/Pool/Alekszandr Demjancsuk
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„A békéért, Ukrajnáért, az orosz népért.” – jelszóval.

Erős felajánlást tett Cicciolina: a 70 éves expornós-modell-énekesnő-színésznő-aktivista egy forró, szenvedélyes éjszakát kínál Vlagyimir Putyinnak, amennyiben az orosz elnök kivonja csapatait Ukrajnából, és véget vet a háborúnak

– írja a Daily Starra hivatkozva a 24.hu

A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakai sz@&re, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért – írta Staller Ilona az Instagramon.

Hivatalos orosz válaszról nem tudunk, a kommentelők között sem láttuk feltűnni Putyin nevét, és ennek nem biztos, hogy csak az az oka, hogy az – állítólag súlyos betegséggel küzdő – elnök nem arról híres, hogy aktív a közösségi oldalakon.

Ettől még a politikai aktivista, korábbi parlamenti képviselő gesztusa nemes; ráadásul nem is első alkalommal adná oda magát a békéért, hiszen korábban Szaddám Husszeinnek is tett hasonló felajánlást.

via 24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: