Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK vádolja Orbánt

A párt szerint a kormány csak gazdagoknak kedvező juttatásokban gondolkozik, miközben napról napra magyar családok ezrei kerülnek kilátástalan helyzetbe.

Nagyot drágultak a lakáshitelek egy év alatt – erre a bank360 és a Bankmonitor szakértői is felhívták a figyelmet. Összességében azt mondhatjuk, hogy tavalyhoz képest egy húszmilliós kölcsönnek már 30 százalékkal magasabb a törlesztője.

 

A Demokratikus Koalíció mindezért Orbán Viktort teszi felelőssé, közleményükben súlyos lakhatási válságra figyelmeztetnek.

 

A magát családbarátnak nevező Orbán-kormány csak gazdagoknak kedvező juttatásokban gondolkozik, ez azonban a napról napra kevesebbet érő fizetések országában nem megoldás semmire. Így magyar családok ezrei kerülnek kilátástalan helyzetbe, mert Orbánék gazdaságpolitikája beláthatatlan messzeségbe sodorta például az euró bevezetését, az esélyt egy európai Magyarország megteremtésére

– írta a DK. A párt vezetője, Gyurcsány Ferenc ma a parlamentben is erősen kritizálta a miniszterelnököt, megalakuló kormányát egyenesen törvénytelennek nevezte.

 

Forrás: index

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: