Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Media1 információi szerint két hónap múlva lesz látható utoljára a Huth Gergely nevével fémjelzett és Mészáros Lőrinchez köthető kormányközeli tévécsatorna programja utoljára

– értesült a medi1.hu.

Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban, ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV – tudta meg a portál.

Már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft.-től a műsorterjesztő vállalatokhoz.

Azt is megtudták, hogy a Pesti TV 2022. július 10-én 24:00-kor sötétül el örökre, azaz fejezi be működését.

A Media1 telefonon utolérte Vaszily Miklóst, a Progress Média Hungary Kft. társtulajdonosát, aki  nem kívánta kommentálni az értesülést. Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa.

A Pesti TV megszűnése közel sem derült égből villámcsapásként érkezik, ugyanis korábban Vaszily Miklós is csak startup projektként beszélt a tévécsatornáról egy interjúban.

Ráadásul a Pesti TV nézettsége nagyon elmaradt a várttól, miközben működtetése rendkívül költséges volt, és belső működési botrányok is kísérték, előfordult az is, hogy a munkatársak a fizetésüket is késve kapták meg a műsorokat alvállalkozóként gyártó Huth Gergelyék cégétől.ű

Média1 információ


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: