Megosztom másokkal is:

Akár hat év börtönt is kaphat csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt. A TEK kommandósai tartóztatták le.

A 168 óra lapszemléje szerint – Ismét vádat emeltek a közismert vállalkozó – Tasnádi Péter – ellen, aki hat évet kaphat, amennyiben az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz.

A csoportosan elkövetett önbíráskodást a vádirat szerint tavaly Jászalsószentgyörgyön követte el többedmagával, írja a Magyar Nemzet.

Az ügyészségi közlemény szerint a Jászberényi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntette miatt emelt vádat azzal a jászalsószentgyörgyi férfival – és négy társával – szemben, aki verőlegényekkel fenyegetőzve, egy büntetett előéletű budapesti férfi –  a Magyar Nemzet információi szerint Tasnádi Péter – segítségével akarta rendezni volt feleségével fennálló pénzügyi vitáját.

A vádirat szerint a 45 éves jászalsószentgyörgyi férfi tavaly január közepén a közösen lakott jászalsószentgyörgyi otthonukban azzal fenyegette meg volt feleségét, hogy verőlegényeket fogad fel ellene, és az összes pénzét arra fogja áldozni, hogy tönkretegye a nőt, ha a házzal kapcsolatos, jogosnak hitt pénzbeli követeléseit nem teljesíti,
– olvasható a közleményben.

A volt férj által megbízott férfi három termetes társával 2021. április 24-én elutazott a jászsági településre, a volt feleség pedig felismerte őt, mivel Tasnádit már  korábban is látta a híradásokban.

A nő félelmét fokozta, hogy a 72 éves férfi arra utasította társait, hogy álljanak a ház bejárata elé és senkit ne engedjenek oda be, amíg ő a volt férjjel rendezi a vitás kérdéseket.

A nő azonban továbbra sem akart fizetni, ezért a 72 éves férfi távozott, de kijelentette, hogy vissza fog jönni, mert még aznap egyezségnek kell születnie.

A budapesti férfi, tehát Tasnádi újra fel is szólította a nőt az egyezség megkötésére.

A nő félelmében ígéretet tett arra, hogy havi ötvenezer forintot fog azért fizetni volt férjének azért, hogy lemondjon házassági bontóperükben a ház egyik szobája vonatkozásában neki ítélt kizárólagos használati jogról.

A nő kifizette az első havi összeget, a verőlegények Tasnádi vezetésével pedig távoztak.

Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést indítványozott a 72 éves férfival szemben, ha ő beismeri, amit tett, akkor hat év vár rá.

Tasnádi Pétert a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el az eset után. A  vállalkozó azt mondta, hogy tagadja a vádakat, szerinte csak a vitát segített elrendezni.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --