Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dobrev Klára a DK politikusa elkeserítőnek tartja, hogy az ország jelentős részén a nettó átlagfizetés nem éri el a 160 ezer forintot.

„Persze ez lehet, hogy sok mindenre elég, de arra biztos nem, hogy egy tisztességesen dolgozó ember méltó módon megéljen belőle.

Senkinek ne legyen kétsége, amikor Orbán a munkaalapú társadalom hamis illúziójával kecsegtet, valójában százezreket tart nyomorban” – fogalmaz posztjában Dobrev.

Dobrev szerint azért nem üt vissza a miniszterelnökre ez a probléma, mert „a demokráciánk alapjait bontották meg azzal, hogy egyebek mellett az egyoldalú médiatájékoztatás miatt az emberek nincsenek tisztában lehetőségeikkel, nincs információjuk arról, hogyan élhetnének, ha Orbán nem uralkodna felettük.”

Dobrev Klára kijelentette: soha nem fogja feladni azt a célt, hogy a magyarok többet tudhassanak valódi helyzetükről és lehetőségeikről.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...

Változik a vonatközlekedés, fontos bejelentést tett a MÁV

A MÁV közleménye alapján napi nyolc vonatpár fog járni Debrecen és Füzesabony között augusztus 6-áig, de néhány hortobágyi betétjárat kimarad a menetrendből. Az utasoknak, akik...