Fotó: YouTube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A műsorvezetőnek ezúttal ki kellett cserélni az egyik szívbillentyűjét.

“A múlt héten egy komoly szívműtéten estem át: Merkely Béla professzor úr és kiváló csapata kicserélte a szívbillentyűmet.

A korábbi leletek alapján az indokolta a cserét, hogy az eredeti billentyűm várhatóan csak három-öt évig szolgált volna még engem. Elgondolkodtam: ősszel leszek hetvenöt éves, vajon nem elég-e hetven-nyolcvan év?

Aztán Csilla lányomra és a kisunokámra, a húsz hónapos Ádámra gondoltam, és döntöttem. Remélem, a Városmajori Klinikán kapott gondos ápolásnak köszönhetően még sok közös élmény vár kicsiny családunkra”

– mondta a Blikknek Rózsa György.

A  műsorvezető a műtét után a kisunokájával tölti minden szabad percét, erről így mesélt a lapnak:

“Örömömre a kisunokám, Ádám végtelenül jókedvű, játékos gazfickó. Hogy kitől örökölte?! Minden bolondozásban benne van. Kedvenc terepe a homokozó a kertjükben.

Csilla mindennap viszi játszótérre, s ha rendesen viselkedem, én is velük csúszdázhatok, hintázhatok, bújócskázhatok.

Gyakran énekelgetek neki, azt ki is követeli. Sajnos, a műtét és a rehabilitáció miatt most nem lehetek eleget velük, de Csilla lányom csodálatos édesanya, huszonnégy órában gondozza, neveli, szórakoztatja a kisfiát.

Ádámka már most tud tízig számolni, több betűt is felismer, több tucatnyi állatot képes azonosítani, hangjukat utánozni. Igaz, még nincs felterjesztve Nobel-díjra, de mi tudunk várni”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...