Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér szerint a pedagógusok béremelése időszerű, és rövidtávon is megoldást kell találni a bérek felzárkóztatására.

Ám még erre is az ellenzéket tudta hibásként felhozni, mivel szerinte az ellenzék együttműködése elengedhetetlen a bérrendezés során.

Kedd este a parlament elnöke az Inforádióban beszélt a pedagógusok bérének emeléséről.

Kövér szerint a követelések jogosak és rövidtávon is megoldást kell találni a problémára,

a fideszes csicska továbbá képes volt az ellenzékre kenni a bérrendezések késlekedését.

Orbán bábja egészen érthetetlen magyarázattal állt elő, azzal kapcsolatban, hogy miért az ellenzéken múlik a pedagógusok bérének normalizálása.

A parlament újraválasztott elnöke szerint „egyfajta közös nevező” is kellene „azokkal a politikai erőkkel is, akik éppen ellenzékben vannak, hogy lehetőség szerint ne borogassuk fel újra és újra, ciklusról ciklusra ezt az egészet”.

Ez azért teljesen abszurd, mert most kezdheti a Fidesz sorban a 4. ciklusát. Eddig mire vártak?

A pedagógusok megalázó bére világszinten kirívó, a vámpírkormány pedig nem tesz semmit érdekükben, sőt, a sztrájk következményeképp is undorító megtorlásokat eszközöltek.

Lassan oda jutunk, hogy nem lesz ki tanítsa gyermekeinket az iskolákban, hiszen senki számára nem vonzó a pedagógusi életpálya.

Via: ezalenyeg.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...