Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem biztos hogy népszerű lesz ez a cikk, de az van hogy az igazságot akkor is ki kell mondani ha nem népszerű vele az ember.

Itt van Hadházy Ákos. Aki mondjuk ki nyíltan, működése alatt több kárt okozott az ellenzéknek, mint bárki ezen az oldalon.

Ezzel az ostoba, ne vegye fel az ellenzék a mandátumát akcióval sikerült egy teljesen nevetséges helyzetbe hoznia az ellenzéket.

Hogy a bánatba ne venné fel az ellenzék a mandátomát? Miért ne venne fel bizottsági tisztségeket? Egyrészt megfosztaná magát az ezzel járó ellenörzési jogosítványoktól, másrészt és ne kerüljük meg a kérdést:

Rengeteg pénzt veszítene az ellenzéki oldal.

Igen olyan forrásokat, amiből például Hadházy Ákos plakátjai és szórólapjai voltak finanszírozva. De ne tévedjünk. Hadházy mester is bent fog ülni a parlamentben. Ebben biztos vagyok.

De ha már szórólapok és választások.

Az ellenzéki előválasztáson a Momentum támogatásával győzött Zuglóban. Az előválasztáson való induláskor pedig vállalta, hogy a Momentum parlamenti frakciójához fog csatlakozni. Ez volt ugyanis a feltétele annak hogy elindulhasson a választáson.

Most olvasom a Magyar Narancs cikkében, hogy Hadházy várhatóan nem ül be a Momentum frakciójába.

Hadházy a Magyar Hangnak azt mondta, az ő esetében a frakciótagság amúgy is csak formalitás, a képviselői mandátumát, ahogyan eddig, ezután is a parlamenten kívül szeretné hasznosítani.

Ha ez így alakul, a Momentum frakciója ugyanúgy tízfős lesz, mint a Jobbiké és az MSZP-é, és a Momentum akár több tízmillió forint költségvetési támogatástól is eleshet.

Hát ha Hadházy valóban nem ül be a Momentum frakcióba az ugyanolyan gerinces döntés lesz, mint amilyeneket eddig is tett a mi hősünk.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: