Janos Ader, the President of Hungary, during the press conference with the participation of the four Presidents of Visegrad Group in Rzeszow's Grand Hotel. On Saturday, 15 October 2016, in Rzeszow (Pologne), Image: 302908958, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Átlátszó által megszerzett dokumentumok tanulsága alapján a leköszönő köztársasági elnök egy kis kunyhóban fog nyomorogni, feltételezhetően élete végéig.

A NER mérce alapján putrinak számító épületben szauna, fitneszhelyiség, mosókonyha szennyesledobóval, két beállós gépjárműtároló, személyfelvonó, valamint terasz és tetőkert is tartozik majd.

Több mint 929 millió forint értékben végez “állagmegóvó, értéknövelő beruházást” a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság azon a budai villán, amelybe Áder János leköszönő köztársasági elnök költözhet majd – írja az Átlátszó.

A portál ugyanakkor hozzátette: a közérdekű adatigénylésükre küldött válaszból ugyanakkor az nem derül ki egyértelműen, hogy a megküldött ár milyen feladatokra vonatkozik, illetve hogy lefedi-e a beruházás teljes összegét.

Az Átlátszó arról is írt, hogy az általuk megszerzett építési engedélyből kiderült:

a villához szauna, fitneszhelyiség, mosókonyha szennyesledobóval, két beállós gépjárműtároló, személyfelvonó, valamint terasz és tetőkert is tartozik majd.

A dokumentumok szerint pedig a teljes átépítést és felújítást követően a 2141 négyzetméteres telken álló épület nettó alapterülete 637 négyzetméterre változik, amihez hozzáadódik még 178 négyzetméter terasz és tetőkert is.

via SZMO


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: