Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legnagyobb közösségi oldal ellenzéki csoportjaiban terjed egy írás, amiről várjuk az önök véleményét is. Íme:

A HADHÁZY-PARADOXON

Rossz hírem van mindazoknak, akik hőst látnak Hadházy Ákosban. Sajnos, ki kell mondanom: rengeteg kárt okoz, miközben követői nem veszik észre, hogy egy látványos, de ócska átverés részesei.

1. Hazugság, hogy Hadházy Ákos nem veszi fel a mandátumát és a képviselői fizetését. A mandátumot már felvette, a fizetését is fel fogja venni. Ugyanezt tette az előző ciklusban is. (Ez a dolga, ezért indult a választáson.)

2. Ma már arról beszél, hogy ha a Momentum nem úgy táncol, ahogy ő fütyül, akkor új pártot alapít.

3. A zuglói szavazók nem arra voksoltak, amikor őt támogatták, hogy esetleges hátralépésével új választás legyen a körzetükben.

4. Hadházyt kevesebb szavazattal választották meg, mint 4 éve az MSZP-s Tóth Csabát.

5. Ha olyan bátor lett volna, akkor a városában, Szekszárdon indult volna. A biztos vereséget azért nem kockáztatta meg. Kellett a mandátum.

6. A Momentum előbb-utóbb megérti, hogy kit fogadott be. Nem kizárt, hogy hamarosan eggyel kevesebben lesznek a frakcióban: Hadházy 4 éve a korábban általa társelnökölt LMP-t is ott hagyta, és átült a függetlenek közé.

7. Izgi lenne, ha pártot alapítana. Olyan még úgysem volt, hogy unokatestvérek állnak külön pártjaik élén. Esetleg csatlakozhat MZP-hez is.

8. Az Orbánon kívüli világ mozgolódása érthető. Hadházy azonban önjáró, közösségi képviseletre képtelen. Ő csak önmaga tud lenni. Amit mond, lehet, hogy vonzó (így nem mehet tovább, megélhetési politikusok stb), de totálisan hiteltelen, amit csinál.

Nem fog bejárni a munkahelyére, felveszi a fizetést, és úgy kiabál bentről, mintha kívül lenne.

Aki Fidesz-tagként végignézte a magánnyugdíjak ellopását, aztán LMP-társelnökként hozzájárult a 2018-as kétharmadhoz, aki a Fidesszel együtt szavazott meg alkotmánybírókat, hiába leplez le ötpercenként korábbi pártjában elkövetett lopásokat, lehetne kicsit szerényebb.

Vannak itt olyanok, akik már akkor Orbán ellen harcoltak, amikor ő még az első kétharmadot szolgálta. Ne oktasson ki senkit ellenzékiségből, mert nem áll jól neki.

Abban van igaza, hogy nem elég a parlamenti politizálás, de anélkül sem megy.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: