Borkai Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fővárosi Főügyészség hat ember ellen emelt vádat, akik a vád szerint a jachton készült felvételeket készítették.

A Fővárosi Főügyészség hat ember ellen emelt vádat, akik a vád szerint a jachton készült felvételeket készítették – írja az atv.hu.

2019 októberében hozott nyilvánosságra egy sz&@uális tartalmú felvételt az „Ördög ügyvédje,” amin Borkai Zsolt, Borkai ügyvédje és barátja, Rákosfalvy Zoltán, valamint több más férfi láthatóak egy jachton.

Rákosfalvy akkor feljelentést tett a rendőrségen.

A Fővárosi Főügyészség most arról tájékoztatott, hogy az „ördög ügyvédjeként” ismert ügyhöz kapcsolódó zsarolási ügyben összesen 6 személlyel szemben nyújtottak be vádiratot a bíróságra.

Az ügy 6 vádlottjai 3 férfi és 3 nő, akik egymással rokoni, illetve baráti kapcsolatban állnak
– tudta meg a Blikk.

A vádirat szerint az ügy egyik női vádlottja 2018 májusában egy horvátországi tengeri hajóúton készítette a fénykép- és videófelvételeket. Erre két vádlott-társa – a barátnője és annak férje – kérték fel, amiért cserébe 100.000 forintot ígértek neki.

A felvételek készítését kérő két vádlott célja az volt, hogy az egyik szereplőt majd a felvételek nyilvánosságra hozatalával zsarolják.

A Fővárosi Főügyészség személyes adattal visszaélés, illetve különleges személyes adattal visszaélés vétsége, valamint zsarolás bűntette miatt a Győri Járásbíróságon emelt vádat.

A főügyészség a sz@&uális tartalmú felvételeket készítő nővel szemben pénzbüntetés kiszabást indítványozza a vádiratban, a zsarolással is vádolt öt társával szemben pedig végrehajtandó börtönbüntetés, valamint pénzbüntetés az ügyészi indítvány.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: