Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap Lázár János munkamegbeszélésre hívta korábbi ellenfelét, Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert, aki az ellenzék miniszterelnök-jelölte volt az országgyűlési választáson.

A választásokon a Hódmezővásárhelyt is magába foglaló Csongrád-Csanád megye 4. számú választókerületét megnyerő Lázár azt írta, hogy Hódmezővásárhelynek több évnyi kampány után végre nyugalomra és fejlődésre van szüksége és szeretne új korszakot kezdeni azzal, hogy leül tárgyalni a város polgármesterével. A sajtón keresztül Márki-Zay válasza sem sokat váratott magára.

Hódmezővásárhelyi polgármestere az ATV Híradójának azt mondta, jó ötletnek tartja a találkozót, amelyre meghívta őt Lázár János, és hajlandó is időpontot egyeztetni. Azt azonban furcsállja, hogy a Lázár által hangsúlyosan nem nyilvános munkamegbeszélésnek nevezett találkozóra személyesen egyelőre nem kapott meghívót. Azt állítja, hogy Lázár Jánosnak megvan az ő telefonszáma, de a fideszes politikustól személyes megkeresés egyelőre ennek ellenére sem érkezett.

Én telefonon kerestem és gratuláltam neki miután joggal kérték rajtam számom, hogy miért nem tettem ezt még meg. Úgyhogy ő is el tud engem érni telefonon, nagyon szívesen fogok vele egyeztetni időpontot, ahogy az elmúlt négy évben is mindig készen álltam erre – tette hozzá Márki-Zay Péter a híradó kérdésére.

Lázár egyébként korábban többször is politikai hullának nevezte Márki-Zay Pétert, majd nemrég azt mondta róla, hogy nem volt bátorsága beülni a Parlamentbe.

Forrás: Blikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: