Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pedig erre igencsak számíthatott volna azután a kétkulacsos aljas politika után amit képviselnek Orbánnal.

Szijjártó Péter észtországi hírek szerint szeretett volna felszólalni „a Kis államok szerepe az ENSZ Biztonsági Tanácsában címmel” rendezett eseményen, ám kiderült, személye nem kívánatos.

„Kénytelen volt lemondani péntekre tervezett tallinni utazását a magyar külügyminiszter, miután kiderült, hogy nemkívánatos vendég lenne a Kis államok szerepe az ENSZ Biztonsági Tanácsában címmel rendezett egynapos konferencián”

– adta hírül a Népszava.

A szervezőknek kellemetlen lett volna, mert Urmas Reinsalu volt észt külügyminiszter az Ukrajna elleni orosz háborúval kapcsolatos magyar álláspont miatt nyilvánosan követelte, hogy vonják vissza a meghívását.

A kialakult helyzetről megkérdezték Gabrielius Landsbergis litván külügyminisztert, aki azt nyilatkozta, hogy:

„Magyarország legalábbis nem ugyanazokat az eszközöket alkalmazza, mint mi… Szerencsétlen dolog lenne, ha Oroszországgal vagy Ukrajnával kapcsolatos cselekedetei vagy adott esetben azok hiánya miatt elveszne a bizalom egyik NATO-szövetségesünk iránt.

Ez Oroszország Ukrajna elleni háborújának újabb szerencsétlen áldozatát jelentené. De azt hiszem, még mindig vannak lépések, amelyekkel ez elkerülhető lenne”

Szijjártó Péter pénteken Észtország helyett Mezőtúron járt, ahol a város polgármestere, egyben a Fidesz helyi jelöltje, Herczeg Zsolt társaságában megtekintett két olyan üzemet, amelynek fejlesztéséhez a magyar adófizetők is hozzájárultak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...