Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amikor Bende szemébe néztünk, minden alkalommal láttuk azt a huncut fényt a szemébe, ami a kedves vezető iránti örök és oldhatatlan szerelemről árulkodott. Ez az a csillogás, amit már sosem láthatunk máshol. És egy könnycsepp legördül.

Távozik a közmédiától Bende Balázs műsorvezető, aki kimondta, hogy az MTVA-nál nem az ellenzéki összefogást támogatják és hogy az Orbán-kormánynak köszönhetjük az áldott karácsonyt –írja a Propeller.

A Magyar Hang adott hírt a műsorvezető távozásáról. Az újság megkereste Bendét, érdeklődve, hogy valóban felmondott-e, és ha igen, akkor annak mi az oka, de Bende csak annyit válaszolt, hogy

keressék az MTVA sajtóosztályát.

Bende Balázs az elmúlt években vált ismertté az M1 külpolitikai újságírójaként, majd az MTVA vezető szerkesztőjeként – írja a Magyar Hang.

Egy Szabad Európa által kiszivárogtatott hangfelvétel tanúsága szerint 2019 márciusi M1-es értekezleten feketén-fehéren kimondta, az MTVA-nál „nem az ellenzéki összefogást támogatják”, anyagot írni „a megfelelő narratíva, a megfelelő módszer és irányvonal mentén” kell.

Akinek ez nem tetszik, annak be kell menni a főnökhöz, le kell adni a felmondását.

A Népszava a hír kapcsán hozzáteszi:

Emlékezetes, az észak-koreai Kim Dzsongun diktatúráját megszégyenítő kiszólásai közé tartozik, hogy a Transparency International korrupciós jelentéseinek a „károkozás” a célja, a magyar nemzet a „végtelen bölcsességében” választotta az Orbán-kormányt, és egyáltalán, ez az az Orbán-kormány, amelynek a 2021-ben az áldott karácsonyunkat köszönhettük.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: