2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom ez a fajta stílus elfogadhatatlan, főleg azután az eredmény után, amit az ellenzéknek hozott.

Bár sokan azt hitték, április 3-a után új világ jön minden tekintetben, úgy tűnik, Márki-Zay Péter vasárnap esti bejelentkezései nem változnak.

Márki-Zay a bejelentkezésében elmondta, hogy „lélekben fel voltak készülve” arra, hogy a Fidesz megnyeri a választást. Azt is hozzátette, hogy a Mi Hazánk parlamentbe jutása meglepetésként érte az ellenzéket.

Ezután április 3-át felidézve Márki-Zay elmondta, hogy győzelmi beszédet nem írt, mert azt mindenki tud mondani, arra készült fel, ha elveszítené a választást. Ezen később a vereség mértéke miatt kellett csiszolni – derült ki.

„A DK trollhadserege már a választás előtt folyamatosan okolt engem. Már akkor ment ez a vádolgatás, ez most újraindult”

– jelentette ki, hozzátette: az adok-kapokba nem kell belemenni. Gyurcsány tegnapi beszédére reagálva – miszerint Dobrev Klárával nyert volna az ellenzék – Márki-Zay elmondta, hogy egy baloldali jelölttel sem sikerült volna nyerni.

„Most hogy az ellenzék egymásnak ugrott, a kormánypárti média nagy örömmel veri be az utolsó koporsószögeket az összefogásba” – mondta Márki-Zay, aki szerint Érden már egy nappal a választás előtt arról beszéltek egy DK-s fórumon, hogy fogják őt kicsinálni.

„Egyelőre nem láttam, hogy olyan sokan ellenem fordultak volna, voltak ilyenek is.

Tudjuk, hogy egy bolsevik pártban elég utasítani a főnöknek, hogy most őt kell támadni, és mindenki ráugrik.

De én nagyon értékelem azoknak a kiállását, akik ezt nem tették meg. A DK-n belül beszédes, hogy kik azok, akik még vagy egyáltalán nem álltak bele ebbe, a Jobbikon belül – ahol Jakab Péter fontos szövetségese Gyurcsány Ferencnek – de ott is volt olyan, aki különvéleményt fogalmazott meg, és ezt én hálásan értékelem”

– mondta.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: