Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van egy jó és egy rossz hírünk a mai időjárást illetően – Mutatjuk, mi vár ránk a következő napokban

A tavaszias melegtől nem kell elbúcsúznunk, az esernyőinkre azonban napról napra egyre nagyobb szükségünk lesz. Talán a mai lesz az utolsó, némileg száraz nap a héten.

Csütörtökön túlnyomóan borult lesz az ég, több hullámban valószínű eső, zápor. Országszerte várható csapadék, nagy területen van esély kiadós mennyiségre. A kezdetben déli, délkeleti szél a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten északira fordul és arrafelé erős lökések is lehetnek. Délutánra általában 10-15 fok közé emelkedik a hőmérséklet, de a Dél-Alföldön kicsit magasabb is lehet a csúcsérték.

 

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, a nap második felében lehetnek szakadozások a felhőzetben. Sokfelé számíthatunk esőre, záporra, a csapadék nagy része a nap első felében valószínűbb. Az északnyugatira, északira forduló szelet nagy területen kísérhetik erős lökések. Hajnalban 3-12 fok között alakul a hőmérséklet, majd délutánra 6-17 fok közé melegszik a levegő, északon az alacsonyabb, délkelet felé haladva a magasabb értékekkel – írja a met.hu.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: