Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi lehet a legnagyobb csapás a választások előtt a Fidesznek? Ahhoz hogy ezt megértsük fontos hogy ismerjük a Fidesz politikának alapkövét.

A Fidesz néhai küldöldi kampányszakértője, akit sokan csak a gyűlölet karmestereként emlegetnek – aki többek között a Sorossal való riogatást is kieszelte – Artur J. Finkelstein állította fel azt a Fidesz-doktrinát, mely szerint:

Az emberek egy korrupt és egy alkalmatlan, röhjes, ügyefogyott közül, mindig a korruptat fogják választani

Ez az oka annak, hogy a Fidesz nem értelmes kampányokat, vagy releváns kritikákat fogalmaz meg az ellenfeleivel szembe, hanem MiniFerizik meg alkalmatlanozik.

Egy szó mint száz a Fidesz akkor érzi magát biztonságban – és lop mellesleg pofátlanul – ha közben a milliárdos kampánygépezetével és az állami hírszolgálatokon keresztül azt a képet tudja fenntartani kihívóiról hogy alkalmatlan tökkelütöttek.

Most viszont fordult a kocka, ugyanis a youtube e-heti legnézettebb magyar nyelvű videója éppen ezt írja felül.

A zseniális humorista a bucsuszentlászlói Bödőcs Tibor, vagy ahogy sokan emlegetik “a kis Hofi” éppen Orbánt vette célkeresztbe méghozzá nem is akárhogyan:

2002-ben is a legnagyobb csapás a Fideszre a Heti Hetes humora valamint korábban a valódi Hofi Géza kritikái voltak.

Egy valamit nem bír a hatalom elviselni, ha rajta röhögnek. Okozzunk nekik pár kellemetlen percet és osszuk meg Bödőcs videójét minél több emberrel


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: