Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kunhalmi Ágnes a Magyar Szocialista Párt társelnöke a parlamentben tette egyértelművé:

Elég a Fidesz hazugságaiból!

Mint fogalmaz a politikus – sokan nem tudják, ezért itt is leírom a háborúval kapcsolatos valóságot:

Orbán Viktor békepárti jobboldalról és háborúpárti baloldalról beszél, azt hangoztatja, hogy az ellenzék a háború pártján áll.

Ez azonban nemcsak hatalmas hazugság, hanem rémhírterjesztés is, olyan állítás, mely riadalmat kelt, s amely alkalmas a stratégiainak nevezett nyugalom megzavarására.

A miniszterelnök úgy kampányol, mintha nem tudná, hogy a parlamentben az ellenzék is megszavazta (!) azt a Fidesz által benyújtott nyilatkozatot, amely az orosz agresszió elítélésén kívül egyértelműen kimondja azt is, hogy Magyarország nem küld katonákat és nem szállít fegyvereket Ukrajnába, nem tesz lehetővé fegyverszállítást a magyar-ukrán határon keresztül és csak a békés megoldásban érdekelt.

Ezzel a demokratikus ellenzék a kormánypártokkal együtt a béke, a háborús konfliktus tárgyalásos, diplomáciai rendezése mellett állt ki!

Nemzeti minimumot fogadtunk el együtt.

Az elmúlt hetek világosan jelzik, hogy a Fidesz tényeket hallgat el a magyar lakosság elől és kizárólag hazugságokra építi kampányát.

Le kell leplezni a közvéleményt félrevezető állításokat!

Április 3-án Te döntesz! A hatalom a népé, és nem a fideszes oligarcháké!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...

A fiatal Momentumos politikus felmosta a padlót Orbán feketeöves propagandistájával

 "A putyinista agyrém még nem ért el a mélypontra: Bencsik András szerint a magyar katonák rossz oldalon állnak Koszovóban" – írja posztjában Tompos Márton, a...