Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legutóbbi választáson is indult a választásokon egy kamupárttal és idén is próbálkozik.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanújával is folyt nyomozás Gödény György Közös Nevező nevű pártja ellen, de nem csak ez az egyetlen furcsa ügy az oltásellenesként ismert korábbi testépítő, most business pártelnök környékén.

Az idei választásokon a NÉP nevű formációval induló Gödény aláírási között nem egy problémásat találtak, ugyanis elhunytak aláírásai is szerepeltek a listákon.

Most azonban nem válsazátsi kalandjaival hanem egészen más üggyel került újra reflektorfénybe a botrányhős:

A blikk.hu egyik olvasója küldte be az információt és a baleset fotóit a lapnak, amelyekből kiderül, hogy Gődény György autóbalesetet okozott.

A baleset Budapest XIV. kerületében, az M3-as autópálya kivezető szakaszán történt egy benzinkút közelében – itt ütközött a pártelnök kocsija egy másik autóval. Senki nem sérült meg.

Rommá törte egy többgyermekes anya nehezen megteremtett kocsiját, és azóta semmilyen keresésre nem válaszol

– írta a lapnak a szemtanú. Hozzátette: a kis Renault Clio személygépkocsi úgy megsérült, hogy a karosszériaelemek törése mellett az alváz is eldeformálódhatott, hátsó futóműve kitörött Budapest közelében, a körgyűrű keleti részén az autópályán.

A lap időközben elérte Gődény feleségét, Gődény Melindát, aki beismerte, hogy a férje valóban részese volt egy közúti balesetnek, melyben saját tulajdonukban levő, közel két tonnás, 11 éves, 530 XD BMW-jük is úgy megsérült, hogy autómentővel kellett elszállítani.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: