Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen az amikor a kormánypártok kampányolni kezdenek.

Hogy a jószagú úristenben van az, hogy sorra pattannak ki a botrányok azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz úgy tart kampányrendezvényeket, hogy az érintett partnerek nem mindig vannak azzal tisztában, hogy az bizony egy kampányszeánsz?

Persze a kormányzati tájékoztató plakátok sem Fidesz plakátok hivatalosan, csak épp Orbán feje vírit rajtuk…. Úgy tűnik a Fidesz-világ ilyen. Csak van akinek ezt nem veszi be a gyomra.

A Blikk számolt be róla, hogy Bereczki Zoltán a méltán ismert musicalénekes a Vas megyei Sé településén tartott koncertet szombat este, és csak az eseményen jött rá, hogy nem egy mezei falunapra hívták.

„Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!” – mondta az énekes.

Kiderült, hogy Bereczki a Kultifeszt elnevezésű, állami pénzen finanszírozott rendezvénysorozat keretén belül állt színpadra, melyeken Hende Csaba, és a körzet kormánypári képviselőjelöltje is rendszeresen részt vesz.

Hende a rendezvényt egyébként egy erősen kampányszagú beszéddel nyitotta meg. A portál arról ír, hogy Bereczki az első sorban ülő Hende és Nagy Róbert polgármester előtt azt is közölte, hogy gyomorforgatónak érzi, ami előtte a színpadon elhangzott.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: