Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag ezekben a napokban Orbán Viktor fejére omlik az egész rendszere.

Ott tartunk, hogy gyakorlatilag az utolsó európai szövetségese a lengyelek is elpártolnak Orbán mellől, az oroszokkal folytatott eddigi Fidesz-politika miatt.

Sőt Orbán egyetlen hátországa a V4-is inkább kihátrál Orbán mögül, miközben olyan drámai életszínvonal csökkenés tapasztalható itthon, ami a világválság alatt sem.

De ha már szóba kerültek az oroszok: Orbán Viktor éveken át Putyin előretolt hadállásaként üzemelt az Unióban.

Ez a politika ami miatt a lengyelek sőt a V4-ek is “nem kívánatos személlyé” minősítették Orbánt megbukott.

Nem látogat Budapestre jövő héten a visegrádi államok védelmi minisztereinek kétnapos tanácskozására a cseh védelmi miniszter.

“Mindig is támogattam a V4-eket, és nagyon sajnálom, hogy az olcsó orosz olaj most fontosabb a magyar politikusoknak, mint az ukrán vér.” – indokolta döntését a védelmi miniszter.

Hiába parolázott Putyinnak a miniPutyin gyakorlatilag Magyarország is nem kívánatos ország lett az oroszok szemében és vehetjük majd Rubelért a gázt.

Ami nyílvánvalóan éremelkedéshez fog vezetni.

De ez az áremelkedések sorában csak az egyetlen, ugyanis a hatósági ár ellenére is majd 50%-al drágább az üzemanyag mint az utolsó szocialista kormány idején.

Ez Orbán Viktor mérlege. Ezt tudta elintézni 12 év alatt. Gyakorlatilag soha ekkora szükség nem volt még kormányváltásra, ugyanis a kormányt el kell rántani mert szakadék felé robog az ország.

Gyakorlatilag soha nem látott drágaság van a boltok polcain, az építőiparban és úgy mindenhol, amihez csak hozzá nyúlt a kormány. Miközben gyakorlatilag egyetlen egy nemzetközi barátunk sem maradt.

Orbán politikája megbukott. Ez a tétje a mostani választásnak, és hiába próbálják titkolni az emberek egyre hangosabban beszélnek erről már.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: