Juszt László - Fotó: keleten.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mi kell még ahhoz, hogy ez a megbűvölt ország végre ráébredjen, hogy a miniszterelnöke egy közönséges, egyszerű bűnöző, aki az elmúlt években egészen egyszerűen kirabolt mindenkit. Ha nem is akarják elfogadni, de a rászavazó híveit is!

Megjelent az Európai Parlament, nagy többséggel megszavazott határozata, amely a következőket írja:

“Egyes tagállamokban a nemzeti kormányok tagjai és más politikai pozíciókat betöltő személyek is az oligarchia részét képezik, és aktívan arra törekednek, hogy az uniós forrásokból saját maguk jussanak pénzügyi előnyökhöz.

A politikai összeköttetésekkel rendelkező oligarcha-hálózatok rabul ejthetik a nemzeti médiapiacot és beavatkozhatnak a demokratikus közszféra működésébe.

Magyarországon Orbán Viktor a mezőgazdasági támogatások révén központosította, és a belső köre számára újraosztotta a vagyont.

A magyar közbeszerzés működése rendszerszintű hiányosságokra enged következtetni, és hogy 2015-2019 között a tagállamok közül Magyarországon zárult a legtöbb OLAF-vizsgálat pénzügyi ajánlással.”

Nos tehát, aki ennek a hazug rabló bandának akarja továbbra is adni a pénzt, ami neki, a gyerekeinek és az unokáinak jár az, de csak az szavazzon a Fideszre.

Aki jobban szereti a gyerekeit, s a családját, mint a Rabló Csuti Rémet, az semmiképpen ne szavazzon a Fideszre!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: