Időjárás - Fotó: regiaradio
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szombaton sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk, kevés felhő időnként keleten, északkeleten, valamint néhol nyugaton jelenhet meg az égen. A nyugati és délnyugati tájak kivételével többfelé élénk lehet a nyugati-északnyugati szél. Hajnalban -5 és +5 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, a fagyzugokban lesz ismét a leghidegebb. Délutánra 18 és 22 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap a napos időt időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, de legfeljebb csak egy-egy helyen fordulhat elő jelentéktelen zápor. A Dunától keletre többfelé élénk, északkeleten erős lehet az északi-északkeleti szél, de a Dunántúl magasabb tájain is előfordulhat élénk széllökés. Délután 14-22 fokra van kilátás, északkeleten mérhetjük az alacsonyabb, délnyugaton a magasabb értékeket.

Hétfőn is sokat fog sütni a nap, kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható. A nyugati-délnyugati szél többfelé megélénkülhet. A csúcshőmérséklet 18 és 23 fok között alakulhat.

Kedden már több felhő lesz felettünk, és északon, északkeleten elszórtan átmenetileg kisebb eső, zápor is kialakulhat. Az élénk, helyenként erős nyugati-délnyugati szélben 17-24 fok valószínű. Szerdán felhős időre van kilátás, elszórtan kisebb eső, zápor is előfordulhat. Élénk, erős délnyugati szélre, 16-22 fokos délutánra számíthatunk.

Forrás: idokep.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: