Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szokatlan hangvételű közleményt adott ki az ISZOMM melyben arra kérték a DK politikusát, hogy menjen oda.

Bár a stílus maga az ember ugye szokták mondani azért megmutatjuk mit üzent az ISZOMM azon túl, hogy… szóval értik:

A liberális milliárdosokból és levitézlett nácikból összeállt ‘hatosfogat’ egyik jelöltje, a Fidesz Kína-ügyi üzleti referense, dr. Oláh Lajos arra költ súlyos pénzeket, hogy a közösségi és a magyar médiában az erre kapható szereplők által sározza az Igen Szolidaritást.

Értik? Tehát 10 nappal a választások előtt azzal kampányol, hogy egy másik, a választásokon igen, de pont az ő körzetében nem (!) induló pártot ajnároz.

Nem üzen semmit a választóknak, nincs programja, csak az ISZOMM-ot reklámozza – sajátosan. Ráadásul az adófizetők pénzén, költségvetési támogatásból.

‘Anno’ Gábor Zsazsa már megmondta a marketingesek azóta teli szájjal hazudott szövegét, hogy mindegy mit, csak beszéljenek rólad. Köszönjük.

Az ország szempontjából viszont egyáltalán nem mindegy. Dr. OLáh Lajos az Igen Szolidaritást használja arra, hogy az évek óta átvert választóinak előre megmagyarázza az érlelődő, újabb fideszes győzelmet.

A jelenség:

Már a választások előtt próbálnak maguk helyett bűnbakot találni a dr. Oláh Lajosok és az adófizetők milliárdjaiból működő pártjaik, szervezeteik, mert negyedszerre is kétharmadot csinálnak a Fidesz-KDNP nevű bűnszövetségnek.

A tények kedvéért:

Az Igen Szolidaritás nem állított jelöltet dr. Oláh Lajos körzetében, a Budapest 5. körzetben, ezért az ajánlásainkat nem ellenőrizte senki.

Dr. Oláh Lajos tehát egy utolsó hazug tróger, politikai kalandor, felelőtlen, fideszbérenc sz*rházi.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöksége és tagsága egyhangúlag, ukrán katonanyelven szólva üzeni dr. Oláh Lajosnak: Menj a f*szba, kedves Dr. Oláh Lajos!

ISZOMM elnökség


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: