Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tombol a jobboldal. Elgurult a gyógyszer. Tele a gatya. Rettegnek az ellenzéktől.

Így lehet összefoglalni a történteket.

Szombat éjszaka minden valószínűség szerint airsoft fegyverből származó lövedékeket találtak Jószai Teodóra, Pest megye 8-as számú választókerület közös ellenzéki jelöltjének plakátjaiban.

Az eset a Damjanich utca és a József Attila utca sarkán történt. A rendőrség a helyszínelést követően vizsgálja a lövedékek típusát és a térfigyelő kamerák felvételei alapján keresi az elkövetőket.

A Demokratikus Koalíció szerint mára általános, hogy a hatalom az egységes ellenzék jelöltjeinek plakátjait rongálja, de airsoft fegyverek bevetése különösen cinikus és fenyegető akkor, amikor egy háború dúl a szomszédunkban.

A DK szerint az eset fontos figyelmeztetés az egész országnak: ha marad a Fidesz és a háborús retorikára épülő uszító gyűlöletkampányok, akkor Magyarországon nem lesz béke.

Az országban az egységes ellenzék, Pest megye 8-as számú választókerületében pedig Jószai Teodóra győzelme jelenti a garanciát a békére és a biztonságra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló adatokat hozott nyílvánosságra a G7

„A 2010/2011-es tanévben még csak 2117 magyar diák járt osztrák közoktatásba, a 2021/2022-es tanévre 10646 főre nőtt a számuk. Csak a tavalyi évben 1367...

Nem akárkivel fog tárgyalni Dobrev Klára – részletek a csúcstalálkozóról

Egyre komolyabban veszik nemzetközi szinten is a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormányt. A párt nem titkolt célja a találkozóval, hogy erősebbre fűzze a nyugati...

Baloldali fiatalok: Végre valamiben Európa-rekorder Magyarország

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas kőkemény kritikát mondott a kormány gazdaságpolitikájáról. A baloldali fiatalok szerint: Már egy jóideje, hogy Európa szívében, a boltokban...