Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja az Egységben Magyarországért sajtótájékoztatóján emlékeztetett: újabb fideszes pedofil-botrány kavarta fel a hazai közéletet.

„A saját nevelt lányát molesztáló Fohsz Tivadar, és a pedofil képekkel lebukott Kaleta Gábor után most Tímár Lászlóról, volt VII. kerületi képviselőről

– aki jelenleg ki egy Pest megyei város egyik bizottságának külsős tagja, egyébként pedig tanár – keringenek a hírek, hogy egy 13 éves tanítványával létesített sz@&uális kapcsolatot.

Mindeközben a médiát, a villamosmegállókat, a lámpaoszlopokat, mindent leural a Fidesz hazug gyermekvédelmi kampánya.” – foglalta össze a politikus, hangsúlyozva, így képzelik a fideszesek a gyermekvédelmet, ez a fideszes erkölcs, ahol felnőtt férfiak visszaélnek gyermekekkel, majd plakátokról hirdetik a „gyermekvédelmet.”

Kálmán Olga kijelentette: a Demokratikus Koalíció és az Egységben Magyarországért szerint elég volt a fideszes pedofilokból és elég volt a hazugságokból.

Elég volt a hazug, szemforgató „gyermekvédelmi” intézkedésekből.

„Nem kérünk a fideszes parádéból és nem kérünk a Fidesz álságos „népszavazásából.” Védjük meg a gyermekeinket a Fidesztől!

Szavazzunk érvénytelenül a Fidesz kamu népszavazásán április 3-án és váltsuk le a pedofil-simogatók kormányát!

Miért titkolták el, hogy éveken át egy pedofil bűnelkövetőt foglalkoztattak XVII. kerületi alpolgármesterként, éppen úgy, ahogy Kaleta Gábor p@dofilbotrányát is eltitkolták?

Hány p@dofil bűnelkövetőt és kisgyermekeket molesztáló szexuális ragadozót bujtat még a Fidesz országosan Kaleta Gáboron, Fohsz Tivadaron és újabban Tímár Lászlón túl?

Ezekre a kérdésekre fogunk választ kapni, ha április 3-án leváltjuk a kormányt, és ez lesz az igazi gyermekvédelmi program egyik pontja!” – magyarázta a politikus.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...