Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jogosnak nevezte a pedagógusok sztrájkját Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV-ben kedden.

Arra kérte az ellenzéki szavazókat: ne hagyják magukat elbizonytalanítani, és közölte: feljelenti Orbán Viktort rémhírterjesztés miatt.

Az ellenzéki szavazóknak azt üzente, „Ne hagyják magukat elbizonytalanítani, hogy ’úristen, itt minden be van betonozva, itt a Fidesztől majd nem lehet mozdulni’.

Nem, kérem: jobb 50 százalékkal kutyanehéz dolgokat megoldani ebben az országban, mint 12 éve a partvonalról nézni, hogy tönkreteszik a nemzetünket.”

A pedagógussztrájkról kijelentette: az jogszerű; minden szakmának joga van sztrájkolni, akár a piaci, akár az állami szektorban; ez nagyon komoly vívmányuk a magyar munkavállalóknak.

„Ne engedjék a szülők és a pedagógusok megfélemlíteni magukat, amikor több mint 10 ezer tanár hiányzik a rendszerből”.

Hiába sugallja a kormány, hogy a sztrájknak kirúgás lesz a következménye, „nem lehet kirúgni” a tanárokat – mondta a tévé Start című műsorában.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

A Fidesz eltakarítaná Horn Gyula emlékét – Az utcán tiltakoznak a volt miniszterelnök hívei

A Magyar Szocialista Párt utcára vonult Horn Gyula emlékének védelmében. Aláríásgyűjtésbe kezdett az MSZP azután, a Fővárosi Kormányhivatal és főispánja, Sára Botond el akarja tüntetni...

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...